Despre noi

Povestea Moft

 Moft Sweets and Design este specializată în crearea ambianței perfecte prin deliciile dulci alese pentru candy bar și tortul de nuntă.  Putem realiza de asemenea delicii dulci tematice și o gama largă de prăjituri pentru evenimente speciale, evenimente corporate, botezuri, aniversări, onomastici și multe altele ocazii pe care doriți să le sărbătoriți alături de cei dragi.

Misiunea Moft

Dorința noastră este de a ne împărtăși pasiunea pentru arta culinară, într-un concept atractiv și creativ. Pentru noi, Moft Sweets and Design reprezintă idealul unde gustul, talentul, bucuria și povestea se îmbină în cele mai surprinzătoare moduri.

Candy Bar Nunta

Îndulcește-ți invitații cu cele mai delicioase prăjiturele.

Torturi Aniversări

Cadoul perfect din partea ta pentru prietenii tăi.

Candy Bar Botez

Botezul copilului tău trebuie să fie magic,personalizează-l.

Tort Mireasă

Cel mai așteptat moment al nunții este tortul miresii.

prajituri craiova

Moft

Sweets Masterchef

Este vorba despre atenția la detalii. Fiecare gazdă a unei petreceri are o viziune cu privire la modul în care își dorește că evenimentul să se desfășoare și cum dorește că toate aranjamentele să arate. Scopul final al tuturor este că evenimentul să fie unul reușit și toată lumea să plece acasă mulțumită și cu gânduri de laudă asupra întregii desfășurări a evenimentului. Ne bucurăm să le fim alături și să împărtășim cu clienților noștri din vastă experiență pe care o avem în realizarea decorului, a aranjamentelor florale și a bucuriilor dulci, precum candy bar și tortul. Ne da o mare satisfacție când oaspeții consideră evenimentul dvs unul dintre cele mai reușite la care au participat, iar noi am reușit să contribuim la crearea unei atmosfere de vis.

Prajituri si dulciuri Craiova

Standardele Moft

Un candy bar de nuntă este un răsfăț excepțional pentru oaspeții unei nunți de mare clasă.

Ne asigurăm că cele mai îndrăznețe visuri vi se împlinesc prin amenajarea unui colț dulce deosebit și unicat.

Un bufet elegant și super gustos va va lăsa o impresie excelență și de durată a Zilei Nunții dvs, cât și oaspeților dvs.

Obțineți idei de la adevărați profesioniști pentru o nuntă de vis.

Fie că e vorba de o nuntă, un botez, o aniversare a companiei tale sau o ocazie specială, petrecerea devine mai frumoasă și mai interesantă dacă la mijloc e implicat și candy bar tematic, personalizat în funcție de dorințele tale.