Fie că discutăm de produse standardizate sau unicate, în materie de modele, culori, texturi și forme posibilitățile sunt nelimitate. Indiferent că veți găsi ceea ce va doriți printre temele deja realizate sau doriți ceva complet nou – suntem la dispoziția dvs. pentru a va răsfață cu gusturi, texturi, decoruri unice și elegante.
O petrecere fără prăjituri parcă nu are nici un farmec așa că am pregătit pentru voi o colecție de rețete de prăjituri de casă, prăjituri festive care mai de care mai gustoase și mai arătoase.
În bucătăria de acasă poți fi bucătar sau cofetar. Nu amândouă în același timp. Și știu că mă vor contrazice câțiva, dar e foarte simplu de înțeles cum văd problema. Pentru un bucătar rețetele sunt doar sugestii, pentru că proporțiile și cantitățile sunt încălcate deseori ( e ceea ce am văzut de la bunica și mama până la prieteni și iubit). Toți jonglează cu ingrediente. Mai pun un praf de sare, un strop de ulei, o picătură de sos iute…nimic nu e precis în totalitate. Pentru un cofetar, însă, rețeta e sfântă, cantitățile sunt precise și tehnicile bine definite.
- “Cofetăreala” nu e atât de fantezistă, pentru că lasă suficient loc pentru experimente și prezentări.
- Are mai multă matematică și chimie în ea decât v-ați putea închipui.
- Prăjitura crește pentru că se întâmplă reacții chimice, dacă eșuează atunci ceva în lanțul de reacții s-a rupt.
- Nimic nu se cântărește din ochi și după gust, niște grame în plus sau în minus pot face diferența ( în rău).
- Legătura intimă dintre ingredientele pe care le găsiți în rețete asigură prăjitura perfectă.
- Fantezia vine abia după ce stăpâniți bazele și odată ce știi cum reacționează totul, poți începe să experimentezi.